Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, πρώτη Κυριακή του μήνα, άρχισε επίσημα η νέα κατηχητική περίοδος στην Μητρόπολή μας με τις ευλογίες και ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου.

Το απόγευμα της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεώς μας τελέσθηκε ο επίσημος αγιασμός της νέας κατηχητικής περιόδου και των κυριακάτικων ομιλιών που πραγματοποιούνται στις αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου, της Χριστιανικής Εστίας και του Κέντρου Νεότητος. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος σε μιά κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης μας ανέπτυξε το θέμα της εναρκτήριας ομιλίας του που ήταν “Το Παλαιοημερολογιακό ζήτημα – Η απαρχή και η εξέλιξή του στην Ελλάδα” και αναφέρθηκε με ιστορικά στοιχεία στην εξέλιξη του ζητήματος του παλαιού ημερολογίου και όσων το ακολουθούν στην Χώρα μας και των προβλημάτων που δημιουργούν οι οπαδοί του, αναφερόμενος και στο θέμα του καθηρημένου κληρικού της Μητροπόλεώς μας που αν και η Εκκλησία τον αποψίλωσε από την ιερωσύνη εκείνος προσπαθεί να δημιουργήσει στον τόπο μας μιά προβληματική παλαιοημερολογίτικη θρησκεία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.