Με την ευκαιρία τής έλευσης τού νέου μηνός Νοεμβρίου, τελέστηκε το πρωί τής Δευτέρας 1ης Νοεμβρίου 2021, στο γραφείο τού Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, ο μηνιαίος αγιασμός, στην παρουσία τού Μακαριωτάτου, των Επισκόπων Καρπασίας κ. Χριστοφόρου, Νεαπόλεως κ. Πορφυρίου και Νιτρίας κ. Νικοδήμου και των λοιπών κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Στην σύντομη αυτή ακολουθία ψάληκαν, μαζί με τα προβλεπόμενα από το Τυπικό για την ακολουθία ενάρξεως παντός κοινωφελούς έργου, τροπάρια των σήμερα εορταζομένων Αγίων Αναργύρων.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε κάθε ευλογία από τον Θεό στον καθένα προσωπικά και στις οικογένειές τους, όπως επίσης να διέλθουν τον ήδη αρξάμενο μήνα με υγεία, με ανανεωμένες τις δυνάμεις, ώστε να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τους συνανθρώπους μας, δίνοντας πάντοτε τον καλύτερο εαυτό τους».

Κατά την προσκύνηση, οι περί τα μουσικά επιτήδειοι θεολόγοι τού Γραφείου Διαφωτίσεως τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, έψαλαν το Δοξαστικό των Αγίων Αναργύρων «Πηγὴν ἰαμάτων…».

Τέλος, παρατέθηκε μικρή δεξίωση για όλους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.