Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου, μετά την Θ. Λειτουργία, τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των συναντήσεων, στο παιδικό τμήμα του Κατηχητικού Σχολείου.

Ο Υπεύθυνος των Κατηχητικών Σχολείων Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, καλωσόρισε τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή Κατηχητική χρονιά. Μετέφερε τις Πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ και τους προσέφερε για ευλογία από μία εικόνα του Χριστού Παντοκράτορος.
Ευχαρίστησε τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό Σχολείο, οι οποίοι υπήρξαν οι πρώτοι μαθητές του π. Πέτρου, πριν 30 χρόνια στο Κατηχητικό Σχολείο, τους ενημέρωσε ότι λόγω της πανδημίας τα Κατηχητικά θα λειτουργήσουν φέτος σε ολιγομελή τμήματα και τους ζήτησε να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.
Επίσης ευχαρίστησε τους Διευθυντές και τους δασκάλους των Σχολείων για την άριστη συνεργασία τους, όπως πάντοτε άλλωστε και την προθυμία τους να βοηθήσουν στο έργο των Κατηχητικών Σχολείων, τα οποία επλήγησαν εξαιτίας της πανδημίας τα δύο τελευταία χρόνια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.