Τον Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τέλεσε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε με τις πρεσβείες των Αγίων Ρωμανού του Μελωδού και Ιωάννου του Κουκουζέλη να συνεχίζεται το πολυσήμαντο αυτό έργο και να προσφέρει γνώσεις και παιδεία στους, πολυπληθείς για φέτος, σπουδαστές του.

Ευχαρίστησε θερμά τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πειραιώς Πρωτοπρεσβύτερο π.Δημήτριο Καραλή για τις προσπάθειες και τον ενδιαφέρον του, μιας και το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στεγάζεται σε έναν ανακαινισμένο και σύγχρονο χώρο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού καθώς επίσης και τον Διευθυντή κ.Νικόλαο Αμοργιανό, τον Διευθυντή Σπουδών κ.Γεώργιο Κόγκο και τους Πρωτοψάλτες της τοπικής μας Εκκλησίας Γρηγόρη Νταραβάνογλου και Γρηγόρη Ζάρκο.

Τέλος παρέδωσε στους περσινούς επιτυχόντες τα πτυχία τους.

Στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, όπου η φοίτηση είναι τετραετής και τα πτυχία αναγνωρισμένα από το κράτος, διδάσκονται όλα τα τμήματα κλασσικής, παραδοσιακής, βυζαντινής, λαϊκής και σύγχρονής μουσικής, ανώτερα θεωρητικά, κλασσικό και σύγχρονο τραγούδι, φωνητική και ορθοφωνία, μουσική προπαιδεία και μουσικοκινητική για παιδιά από 3-6 ετών με κρουστά όργανα και κουκλοθέατρο, προετοιμασία σε μουσικά σχολεία και μουσικά πανεπιστήμια.

Γραφείο Αιρέσεων Ι.Μ.Πειραιώς
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.