Ξεχωριστή και ιδιαίτερα ευλογημένη η σημερινή μέρα για την Ενορία Κρέντης Αγράφων της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, καθότι το απόγευμα Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, επισκέφτηκε το χωριό ο επιχώριος Επίσκοπος για να τελέσει τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των Τμημάτων του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης, που λειτουργούν στην Ενορία.

Τον Σεβασμιώτατο και τον π. Κων/νο Λιάπη, Μουσικοδιδάσκαλο της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, υποδέχτηκαν ο εφημέριος και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής π. Ευάγγελος Φεγγούλης, τα παιδιά, οι γονείς και οι δάσκαλοι που θα διδάξουν στα Τμήματα του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ενορίας και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Μετά τον Αγιασμό ο κ. Γεώργιος αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που δίνονται στα παιδιά της Επαρχίας μέσα από αυτές τις δράσεις που προσφέρει η Εκκλησία, συνεχάρη τον εφημέριο και τους δασκάλους για το έργο τους και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Να τονιστεί πως από φέτος, στο Εργαστήρι της Ενορίας Κρέντης θα λειτουργήσει και επισήμως Παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου.


Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.