Τον αγιασμό για το νέο ξεκίνημα στην Ένωση Ποντίων του Ν. Φθιώτιδος τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην «Χειμωνίδειο Στέγη» στη Λαμία.

Στο τέλος της Ακολουθίας, στην οποία παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, καθώς και σύσσωμο το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ποντίων Φθιώτιδος, το ο οποίο τελεί υπό την προεδρεία του κ. Ευαγγέλου Ιατρού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε πατρικώς σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου καλή δύναμη και εξήρε το ήθος, την λεβεντιά και την φιλοπατρία των Ποντίων, διαβεβαιώνοντας όλα τα μέλη της Ενώσεως, ότι η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και οι δομές της θα σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο και στην προσπάθεια του Συλλόγου, προσκαλώντας δημοσίως το Διοικητικό Συμβούλιο σε μελλοντική συνεργασία για μία μεγάλή εκδήλωση για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Τις από ψυχής ευχαριστίες του κατέθεσε εκ μέρους όλων των Ποντίων ο κ. Ιατρού στον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για την πατρική αγάπη και ευλογία την οποία επιδεικνύει όχι μόνο στους Ποντίους αλλά και σε κάθε σύλλογο και φορέα του τόπου μας η τοπική Εκκλησία και ανακοίνωσε το ομόφωνο ψήφισμα του Συλλόγου, της αναγορεύσεως της κ. Συμέλας Τουμανίδου – Πατσινακίδου σε επίτιμο Πρόεδρο της Ενώσεως Ποντίων Ν. Φθιώτιδος, εις ένδειξιν ισοβίου ευγνωμοσύνης, τιμής και σεβασμού προς το πρόσωπο και το έργο της.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.