Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο θα παρέχει δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες, οι οποίοι ως εκ τούτου αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Με την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Παρασκευής (18/9) τέλεσε τον Αγιασμό στο Κέντρο Νεότητας «Νέοι Ορίζοντες».

Μετά το πέρας της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές προς τα παιδιά, προτρέποντάς τα να μην αποσπούν την προσοχή τους από την προσφερόμενη σε αυτά γνώση, αλλά με πίστη στον Θεό, βοήθεια από τους καθηγητές και καθοδήγηση από την οικογένειά τους να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί μαθητές.

Παράλληλα εξήρε τον ρόλο και την προσφορά των εκπαιδευτικών, συγχαίροντας τους υπευθύνους για την οργάνωση και λειτουργία της δραστηριότητας αυτής.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στους γονείς των μαθητών για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα διδαχθούν Αρχαία Ελληνικά, Έκθεση, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία. Υπεύθυνη για την οργάνωση και τη λειτουργία του είναι η εκπαιδευτικός κ. Θεοδώρα Μπαρμπούνη, η οποία θα πλαισιώνεται από 5 καθηγητές και καθηγήτριες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.