Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, κατόπιν εντολής του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου, τέλεσε τον αγιασμό έναρξης της θερινής κατασκηνωτικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Αγία Κιουρά (Ματρώνα), στο Παρθένι της Λέρου, παρουσία της πρώτης ομάδας Αγοριών.

Παρόντες ήταν ο αρχηγός της κατασκήνωσης π. Δαμασκηνός, ο υπαρχηγός π. Νικόλαος και οι ομαδάρχες Σώζων Λάμπρου και Στυλιανός Χατζηλάρης, η Δ/ντρια του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου και η εκπαιδευτικός κα Χρυσοβαλάντω Κυπραίου.

Ο Θεοφιλέστατος, μετά τον Αγιασμό, απηύθυνε στα παιδιά τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτου μας, ο οποίος ευρίσκεται στην Αστυπάλαια για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να ξεκινήσει και στο νησί της Λέρου, για πρώτη φορά, αυτή η προσπάθεια, τους γνωστούς και άγνωστους δωρητές, τους ομαδάρχες, τις κυρίες που μαγειρεύουν, τους ιερείς, τις ενορίες και τους υπόλοιπους συνεργάτες και συντελεστές, τους οποίους θα μνημονεύσουμε μετά το πέρας της κατασκηνωτικής περιόδου.

Ευχόμαστε καλή κατασκηνωτική περίοδο στα παιδιά μας!

Επιμέλεια-φωτογραφίες: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.