Με την Χάρη του Θεού, τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου ξεκίνησε την Τρίτη 6 Αυγούστου η Ε' και τελευταία περίοδος των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς μας που φιλοξενεί αγόρια Δημοτικού και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου. Η δύναμη της Κατασκήνωσης ανέρχεται σε 110 παιδιά και 20 στελέχη.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πνευματικός υπεύθυνος της περιόδου αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κεσκίνης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου μας για επιτυχία και κάθε ευλογία στα στελέχη και τα ομαδόπουλα της Κατασκηνώσεως και στη σύντομη προσφώνησή του επεσήμανε στα ομαδόπουλα το στόχο της Χριστιανικής Κατασκήνωσης που είναι η προσπάθεια να γνωρίσουμε και να εφαρμώσουμε έμπρακτα το θέλημα του Θεού για αγάπη και απλότητα.

Ο στόχος αυτός ευνοείται από την ομαδική ζωή, ενώ οι τυχόν πτώσεις και αστοχίες διορθώνονται με την μετάνοια και την συγγνώμη. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όσους εθελοντικά διακονούν την Κατασκήνωση είτε ως στελέχη είτε στην προετοιμασία των γευμάτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.