Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 2 νέων ασθενοφόρων δωρεά του Ιδρύματος "ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΛΕΜΟΣ" που ενίσχυσαν σημαντικά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του ΕΚΑΒ Αργολίδας, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022.

Πρόκειται για μια κινητή μονάδα (ΚΙΜ) πλήρως εξοπλισμένη και ένα απλό ασθενοφόρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγία Τριάδα, με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Οι κινητές ιατρικές μονάδες στελεχώνονται από εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό στην ΕΠΙ και εκπαιδευμένα πληρώματα-διασώστες.

Η ΚΙΜ χρειάζεται να παρεμβαίνει για συμβάντα στα οποία οι ασθενείς βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπως πχ. πολυτραυματίες από ατυχήματα, ασθενείς με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ασθενείς με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια καθώς επίσης σε περιπτώσεις μαζικών ατυχημάτων ή καταστροφών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος ¨ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΟΣ” Α. Σπύρου και μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαπευσταθίου, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.