Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Νεαπόλεως:

Αγιασμοί από τον Σεβασμιώτατο στον παιδικό σταθμό «ΑΝΑΠΝΟΗ» και στο Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για το νέο σχολικό έτος στον παιδικό σταθμό «Αναπνοή» του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε με χαρά τα 39 παιδιά και τις δασκάλες του παιδικού σταθμού, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με τραγούδια, πήραν την ευχή του ενώ στο τέλος έδωσε σε όλους από μια σοκοφρέτα.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης που εδρεύει στη Σίνδο για να τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού με αφορμή τον εγκαινιασμό του νέου μεγάλου αμφιθεάτρου του Ιδρύματος με το όνομα «Αλέξανδρος».

Ο Πρύτανης του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. κ. Βαρσαμίδης Κωνσταντίνος, καλωσόρισε τον Ποιμενάρχη της περιοχής ενώ μετά το πέρας της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους καθηγητές και φοιτητές επισημαίνοντας τις άριστες σχέσεις της Ιεράς Μητροπόλεως με το Ίδρυμα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Αγιασμό τέλεσε ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στον παιδικό σταθμό «Αναπνοή» Αγιασμό τέλεσε ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στον παιδικό σταθμό «Αναπνοή» Αγιασμό τέλεσε ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στον παιδικό σταθμό «Αναπνοή»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.