Ι.Μ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Τα εγκαίνια του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης του τμήματος των οδ. Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο θα διευκολύνει και τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Ο Αγιασμός στο νέο οδικό έργο έγινε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 και δόθηκε ήδη στην κυκλοφορία.

Πρόκειται για έργο νευραλγικής σημασίας, το οποίο αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ Opap Arena.

Στην τελετή παράδοσης του έργου το παρών έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη, ο βουλευτής κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος με Μέλη του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Γεώργιος Κοσμάς.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εγκωμίασε την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, ενώ συνάμα εξέφρασε την ανυπομονησία του για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.