Ύστερα από σχετική πρόσκληση των Διευθυντών και των Εκπαιδευτικών, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα το πρωί Αγιασμό για την έναρξη του νέου Σχολικού έτους, διαδοχικά, στο 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ερμουπόλεως, στο συγκρότημα, όπου συστεγάζονται το 1ο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο Σύρου, και στο συγκρότημα των Λυκείων Σύρου, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά Πρωτόκολλα, με την παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη, της εντεταλμένης για θέματα Παιδείας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Δημοτικής Συμβούλου κας Ειρήνης Δράκου, του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ξενοφώντα Βαμβακερού και, στα Λύκεια, του Σεβ. Επισκόπου των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ καλωσόρισε τους νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Α΄τάξεως των σχολείων, αγίασε προσωπικά όλες τις τάξεις των εκπαιδευτηρίων και διένειμε προς τους μαθητές, μερίμνη των διευθυντών των Σχολείων το Μήνυμά του προς τους μαθητές και δίπτυχο με την εικόνα της Θεοτόκου, με ευχές και προτροπές του.

Ευχήθηκε τέλος σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!
Το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα προστεί του Εόρτιου Εσπερινού στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Παρακοπής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.