Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, επίσημη ημέρα έναρξης του νέου σχολικού έτους 2019-2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού σε διάφορα σχολεία της Μητροπολιτικής του Περιφέρειας.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κολέγιο «Δελασάλ» , το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων «Φρυγανιώτη» στα Πεύκα, το σχολικό συγκρότημα στην πλατεία Επταλόφου ,το οποίο περιλαμβάνει το 1ο, το 2ο και το 12ο Δημοτικό Σχολείο. Επίσης,τέλεσε τον Αγιασμό στο 1ο, 6ο και 7ο Νηπιαγωγείο στους Αμπελόκηπους, στο Διαπολιτισμικό Λύκειο στον Εύοσμο και στο 4ο και 5ο Γυμνάσιο στη Νεάπολη.

Στους χαιρετισμούς του προς τους δασκάλους, τους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές καθώς και προς τους Δημοτικούς Άρχοντες που ήταν παρόντες ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε τη μεγάλη αξία της μόρφωσης και της παιδείας που προσφέρει το σχολείο, το οποίο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, όταν βρίσκεται κάτω από τη σκέπη της Εκκλησίας και σε συνδυασμό με την οικογένεια, διαπαιδαγωγεί σωστά και ολοκληρωμένα τους μαθητές και αυριανούς πολίτες της χώρας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.