ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΕΥΧΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ - 9 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίων Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Συλλήψεως της Αγίας Άννης Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Σύλληψης της Αγίας Άννης μητρός της Παναγίας - Ευλογία και Προσευχή κατά της ατεκνίας. Θεία Λειτουργία 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί.

Η Σύλληψη της Αγίας Άννης μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η θαυματουργή ευχή που λύει τα δεσμά της ατεκνίας.

Θα διαβαστεί η θαυματουργική ευχή στην Αγία Άννα υπέρ της ευτεκνίας για τα άτεκνα ζευγάρια.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας της Συλλήψεως της Αγίας Άννης μητρός της Παναγίας με την προσευχή κατά της ατεκνίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 07.30.

ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 07.30 – Σύλληψη της Αγίας Άννας.

Αγία Άννα

Ο Ιερέας Ματθάν, κάτοικος της Βηθλεέμ, απέκτησε τρεις θυγατέρες: τη Μαρία, τη Σοβή και την Άννα. Η Μαρία, αφού παντρεύτηκε στη Βηθλεέμ, γέννησε εκεί την Ελισάβετ, τη μητέρα του Ιωάννη του Βαπτιστή. Η Άννα παντρεύτηκε τον Ιωακείμ από τη Γαλιλαία. Μετά από πολλά χρόνια ατεκνίας, απέκτησε κόρη, την Παρθένο Μαρία.

Η παράδοση αναφέρει ότι οι γονείς της την αφιέρωσαν στην υπηρεσία του Ναού της Ιερουσαλήμ, σε ηλικία τριών ετών. Αυτοί δε μετά από λίγα χρόνια πέθαναν.

Την Αγία Άννα τιμούσαν από τα αρχαία χρόνια. Το συμπεραίνουμε αυτό από διάφορους Πατέρες της Εκκλησίας, αλλά και από αρχαίους εκκλησιαστικούς ύμνους, που υπάρχουν προς τιμήν της μητέρας της Θεοτόκου

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο για την Σύλληψη της Αγίας Άννης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.