ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονιστικά τα όσα ομολόγησε ο π Δημήτριος Λουπασάκης σήμερα 31 / 8/ 2021 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού .

΄΄Με συγκινούν τα θαύματα που κάνει ο Τίμιος Σταυρός, πάντα θα υπάρχουν τυφλοί και θα έρχονται στους Αγίους Ισιδώρους να θεραπέυονται.

Τυφλός 16 χρόνια θεραπέυθηκε. Πριν 16 χρόνια σηκώθηκε αυτή η όμορφη κοπέλα, η γλυκύτατη αυτή κοπέλα και ήταν τυφλή. Όλες οι εξετάσεις έδειχναν πως δεν υπήρχε πρίπτωση να δει και να αναπνεύσει αλλά ποτέ δεν παραπονέθηκε.

Απλά φύλαξε το παιδί μου το συντροφο μου εγώ δεν πειράζει. 16 χρόνια είχε να μαγειρέψει, να περπατησειμ να δει το φως του ήλιου και να δει το παιδί της.

Όλες οι εξετάσεις δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία της ασθένειας. Και ξαφνικά ο τίμιος σταυρός, δεν ξέρω τι έκανε. Ξέρω μονο ότι του είπα, αν μαγαπάς, εσύ που θεράπευσες τόσους, εσυ κάνε καλά και αυτόν τον άνθρωπο που δεν ζητά βοήθεια γι αυτόν αλλά για την οικογενεια και το παιδί του.

Και το άγγιγμα του Τιμίου Σταυρού στο μέτωπο, στο κεφλάλι και στα μάτια της υπερευλογημένης κοπέλας, με δακρυσμένα τα μάτια, απλά και ταπεινά έκανα την προσευχή μου και είπα Κύριε δως της το φως της και εκείνη τη στιγμή άνοιξε τα μάτια να δει αν βλέπει καθαρά. Η συνέχεια είναι γνωστή, η κοπέλα θεραπεύθηκε.΄΄

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.