Την Κυριακή 30-8-2020 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου. Προ της Απολύσεως προέστη του ετησίου Μνημοσύνου του αειμνήστου Μαρίου-Ιωάννου Σάββα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης πόλεως Νάξου όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο ευσεβές εκκλησίασμα να έχει πλούσια την ισχυρά προστασία της Παναγίας μας και έδωσε οδηγίες προς όλους για τη σωστή αντιμετώπιση της νέας διασποράς του κορωνοϊού στα πλαίσια της χριστιανικής αγάπης, της συμμορφώσεως προς τις οδηγίες των ειδικών και της υπακοής προς την Αγία μας Εκκλησία.

Εκείνο που έχει πρωταρχική σημασία είναι να αντιμετωπίζουμε πάντοτε τις θλίψεις και τις δοκιμασίες με πνεύμα ενότητος και όχι διασπάσεως, η οποία συνήθως οδηγεί την πνευματική μας ζωή στην επικίνδυνη και καταστροφική αυτονομία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.