ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μέγα θαύμα ομολόγησε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Αρίστη Σάρρα για την Αγία Βαρβάρα.

Πήγα χθες 3 Δεκεμβρίου 2021 στην Εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής στην Νέα Ιωνία όπου και προσκύνησα την Τίμια Χείρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας κατά τον Εσπερινό.

Πριν 4 μέρες είχα καεί στην κουζίνα του νοσοκομείου πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να έχω ένα εμφανές τραύμα στον αγκώνα που παρά τις κρέμες πόναγε πολύ.

Χθες με το που άγγιξα το χεράκι της αμέσως μου έφυγαν οι πόνοι και μέχρι να πάω στο σπίτι της ξαδέρφης μου στον Πειραιά που με φιλοξενεί όταν έρχομαι Αθήνα, είχε επουλωθεί πλήρως!!!

Προσκυνούν την Αγία Βαρβάρα

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 18.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 20η ημέρα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελείται την εσπέρα ανήμερα της εορτής προς διευκόλυνση παρουσίας των πιστών στον Ιερό Ναό τις καθημερινές κατά το Άγιο και Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων. Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία Αγίας Βαρβάρας θα τελεστεί κανονικά στις 07.30 το πρωί.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.