ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Ι Λουκά με τη θεραπεία την καμπουριασμένης γυναίκας από τον Ιησού - Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 - Ώρα 07.30 - Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων - Όρθρος & Θεία Λειτουργία Αγίας Βαρβάρας. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός. Η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Ι Λουκά Ζωντανά. Όρθρος Αγίας Βαρβάρας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ι Λουκά με τη θεραπεία την καμπουριασμένης γυναικός από τον Ιησού – Ευλογία και Εορτή Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας. Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς. Ο Όσιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός. Ο Άγιος Σεραφείμ ο Νέος Ιερομάρτυρας. Η θεραπεία της συγκύπτουσας γυναίκας. Κυριακή Ι Λουκά.

Ακολούθως θα τελέσει το διετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου.

«γύναι, ἀπολέλυσαι τῆς ἀσθενείας σου».

ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 07.30 – Κυριακής με τη θεραπεία της συγκύπτουσας γυναικός κατά την εορτή της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ι Λουκά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 07.30. Ι Κυριακής Λουκά με την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και τη θεραπεία την καμπουριασμένης γυναίκας από τον Ιησού.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ι ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΛΟΥΚΑ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 4 Δεκεμβρίου 2022 της Κυριακής Ι Λουκά με τη θεραπεία την καμπουριασμένης γυναικός live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Ι Κυριακή Λουκά της συγκύπτουσας γυναικός με την εορτή της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Ι Λουκά με τη θεραπεία την καμπουριασμένης γυναίκας από τον Ιησού – Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Θεία Λειτουργία Αγίας Βαρβάρας. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός. Η Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ι Λουκά
Θεραπεια
Ιησουσ
Αγια Βαρβαρα
Αγιασ Βαρβαρασ
Θεια Λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
4 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.