ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΟΡΤΗ: Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ μετέβη το μεσημέρι στην Άνδρο και το απόγευμα χοροστάτησε στον εόρτιο Εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Σοφίας και των Τριών Θυγατέρων αυτής, Βιταλίου, με την παρουσία του Δημάρχου Άνδρου, των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Βιταλίου,Μπατσίου και Γαυρίου, του διατελέσαντος Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Ανδρίου την καταγωγή κ. Καπάκη και πλήθους πιστών από το Βιτάλι και τις γύρω περιοχές.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στη θεολογία και τη σημειολογία του Σταυρού και της Ανάστασης στη ζωή των πιστών και της Εκκλησίας και συνδύασε την μεθέορτο της Υψώσεως του Τιμίου Σταύρου με την ιερά μνήμη της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ρύθμισαν το βηματισμό της ζωής τους προς το Σταυρό και δι’ αυτού προς την Ανάσταση και την αιώνιότητα.

Ευχαρίστησε, τέλος, τον έχοντα την πνευματική ευθύνη της μικρής και ολιγάνθρωπης αυτής Ενορίας για την μέριμνα του προς αυτήν, π. Νικόλαο Ζαχαρώδη, τους Εφημέριους, οι οποίοι συμμετείχαν στον Εσπερινό και τους παταστάντες πιστούς, προς τους οποίους πατρικά ευχήθηκε.
Αγία Σοφία: Λαμπρή Εορτή στην Άνδρο

Αγία Σοφία: Λαμπρή Εορτή στην Άνδρο


Αγία Σοφία: Λαμπρή Εορτή στην Άνδρο

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.