ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, θα λάβει χώρα στον Ιερό της Ναό, Παλαιοχριστιανική Βασιλική, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ώρα 19:00 ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ-Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο. Θα συγχοροστατήσουν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ-Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Μετά την Απόλυση της Εσπερινής Ακολουθίας θα λάβει χώρα η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, προεξαρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Φαναρίου κ. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ. Εφέτος, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών και των μέτρων της Πολιτείας και των συστάσεων της Ιεράς Συνόδου, η Λιτανεία θα είναι συντομοτέρα και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Ιερός Ναός Αγ. Παρασκευής – οδός Σταμάτη – οδός Τζαβάρα – οδός Βάκη – οδός Βαρατάση –οδός Βενιζέλου – Παραλία – οδός Βουδούρη – οδός Λιάσκα – οδός Τζαβάρα – Ιερός Ναός Αγ. Παρασκευής.

ώρα 23:00 ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, κατά την οποία θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Ακολουθίες: Όρθρος μετά Χαιρετισμών στην Αγία Παρασκευή και Θεία Λειτουργία.

ώρα 03:00π.μ. Πέρας Ιεράς Αγρυπνίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ώρα 07:00 ΟΡΘΡΟΣ

ώρα 07:30 ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ και εν συνεχεία ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας & Σκύρου κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο. Θα συλλειτουργήσουν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΣ-Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ και άλλοι Κληρικοί, Πρεσβύτεροι και Διάκονοι.

Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Αγίας και εφιστάται προς όλους και ιδιαιτέρως προς τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού η προσοχή και η τήρηση των προβλεπομένων μέτρων προς αποφυγή διασποράς του νέου κορωνοϊού (Covid-19).

*Από 21 έως και 31 Ιουλίου, τα πρωινά και ώρα 07:00π.μ. θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ κάθε απόγευμα στις 19:00 ο Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Οσιοπαρθενομάρτυρα Παρασκευή.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Υπέρ υγείας Θεοδώρου, Κλεοπάτρα, Βασιλεία-Μαρια, Σταύρος

2

Υπέρ υγείας
Ιωάννης - Τουλα
Αλέξανδρος-Μαρια-Γεώργιος- Ιωάννα
Γεώργιος-Νίτσα-Ευσταθιος
Βοήθεια μας!!

3

Υπέρ υγείας
Μαρία
Βασιλική
Θεοδούλα
Γεώργιος
Η Χάρης της Αγίας Παρασκευής να μας βοηθήσει όλους .