Η ετήσια Περιφορά της Ιεράς εικόνος είχε ανακοινωθεί πριν την ανακοίνωση του αποκλεισμού. Όταν επιβλήθηκε ο αποκλεισμός η εκκλησιαστική μας κοινότητα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τον λαό ότι το πρόγραμμα της εορτής θα είναι χρονικά το ίδιο τροπικά όμως διαφορετικό σε συμμόρφωση των κρατικών απαιτήσεων.

Έτσι την προκαθορισμένη ώρα με επιλογή ενός από τους έξι λόγους για τους οποίους επιτρέπεται η μετακίνηση, ο ιερεύς φορώντας ανελλιπώς προσωπίδα και έχοντας τοποθετήσει σε εμφανές σημείο το έντυπο μετακίνησης, για μία περίπου ώρα θυμιάζοντας μετά της δεξιάς του χειρός την εικόνα του Αγίου Νεκταρίου που έφερε επί της αριστεράς του και ψάλλοντας ακατάπαυστα το απολυτίκιο του μεγάλου Αγίου της Εκκλησίας μας και εφόρου του παρεκκλησίου του ναού της Αγίας Μαρίνας, που είναι αφιερωμένο σε εκείνον, αιτήθηκε την ευλογία του Αγίου για τον λαό της ενορίας, κάνοντας πέντε ειδικές δεήσεις σε αντίστοιχες στάσεις της πορείας.

Παρακαλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια η οποία καταρρακώθηκε από το Kozanimedia και εσάς. Kαι προς απόδειξη η φωτογραφία είναι από το σημείο στο οποίο ελήφθη παρανόμως το οπτικοακουστικό υλικό από την αναγνώστρια του kozanimedia, η οποία όμως αποδεικνύεται ανίκανη εικονολήπτης, αφού δεν έχουν τα πράγματα έτσι όπως τα κατέγραψε η εν λόγω ιστοσελίδα από περιγραφές της φερόμενης ως αναγνώστριας του στην πρωτογενή πηγή και πηγή Σας.

Το παρόν επέχει θέση εξωδίκου προσκλήσεως επιφυλασσόμενοι να προβούμε σε αγωγή κατά της ιστοσελίδας.Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες προς αποκατάσταση της αλήθειας στον ιστοχώρο Σας, σχετικά με την ψευδή αναπαραγωγή του kozanimedia ώστε να ενημερώσουμε το νομικό τμήμα του ΕΣΠΕ το οποίο έλαβε εντολή να καταθέση αγωγή εναντίον Σας.

Εκ του νομικού τμήματος του ενοριακού Συμβουλίου ποιμαντικού έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.