Στις 7 Ιουλίου 2022, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στο Κουτσοπόδι Αργολίδας.

Την παραμονή της Εορτής Τετάρτη 6 Ιουλίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου

Εσπερινός της Αγίας Κυριακής
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πανήγυρης του νομού Αργολίδας και μαζεύει κόσμο από όλες τις γύρω περιοχές.

Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Αγίας Κυριακής καθώς και της Τιμίας Κάρας της Αγίας σε όλη τη κωμόπολη.

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Κυριακής με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσοποδίου ”Η Αγία Κυριακή”, μεταφέρθηκε προς ολιγοήμερο προσκύνημα στον ομώνυμο εορτάζοντα ναό στην Αργολίδα την Τρίτη 5 Ιουλίου και θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ιερό ναό έως της 8 Ιουλίου . Η Τίμια Κάρα φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου.

Ο εφημέριος του ναού εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο που τίμησε με την παρουσία του την γιορτή, καθώς κι όλους τους πιστούς, ενώ ιδιαίτερος ευχαρίστησε την εταιρία AIR PLAST Ι. Ρέσκος & ΣΙΑ ΟΕΒΕ για τον καλλωπισμό του κήπου και του εξωτερικού φωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο του ναού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.