ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 07.00 - Η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 28 Ιουλίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η Οσία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 07.00.

ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 07.00 – Η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου.

ΕΟΡΤΗ ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ
ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2022 της εορτής της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου – Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγια Ειρηνη
Οσια Ειρηνη
Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου
Οσια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου
Ειρηνη Χρυσοβαλαντου
Χρυσοβαλαντου
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
28 Ιουλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.