ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στην Αγία Τριάδα Κηφισιάς η εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος. Πλήθη λαού στην υποδοχή και ενθρόνιση.

ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Με πάσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 η υποδοχή και ενθρόνιση της Ιεράς Εικονος της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος εις τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς.

Την εικόνα , η οποία αγιογραφήθηκε εις την Ιερά Μονη Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους υποδέχθηκε ο Σεβασιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κκ Κύριλλος πλαισιούμενος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εν συνεχεία τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός ενώ αύριο 26 Φεβρουαρίου θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020. Τετάρτη της Τυρινής. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Όσιος Πορφύριος ο Επίσκοπος Γάζης. Η Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτιδα και Μεγαλομάρτυς.

Ο Άγιος Θεόκλητος ο Φαρμακός και Μάρτυρας. Ο Άγιος Ιωάννης ο Νεομάρτυρας ο εν Κωνσταντινουπόλει. Δεν τελείται Θεία Λειτουργία.

Μελετήστε το Ευαγγέλιο κάθε μέρα από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Σήμερον και προσεχήν Παρασκευή (της Τυρινής) κατ’ αρχαίον έθος της Εκκλησίας δεν τελείται Θεία Λειτουργία.

Η συνέχεια στο άρθρο Ευαγγέλιο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 – Αγία Φωτεινή Σαμαρείτιδα

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-9)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.