ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ : Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 11 Ιουλίου 2020 με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Ευφημίας και της Αγίας Όλγας, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Όρθρος και Θεία Λειτουργία Live – Αγία Ευφημία η Μεγαλομάρτυς & Αγία Όλγα η Βασίλισσα και Ισαπόστολος.

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας και της Αγίας Ισαποστόλου Όλγας της Βασίλισσας – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 07.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 11 Ιουλίου 2020 με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Ευφημίας και της Αγίας Όλγας, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30
Η Αγία Ευφημία και η Αγία Όλγα – 11 Ιουλίου 2020 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή της Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος και της Αγίας Όλγας της Ισαποστόλου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Πως χτίστηκε το εικονοστάσι στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

5 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
Χριστίνας
Παναγιώτου
Γεωργίου
Κυριακής

2
Κωνσταντινα

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗΣ ΜΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

3
Σαριδάκη Ειρήνη

ΥΠΕΡ ΥΓΕΊΑΣ
ΜΑΡΊΑΣ ΜΙΧΑΉΛ ΙΩΆΝΝΟΥ ΕΙΡΉΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΜΙΧΑΉΛ ΜΑΡΊΑΣ ΜΙΧΑΉΛ ΜΑΡΊΑΣ ΑΡΓΥΡΌΣ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΕΛΈΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ ΧΑΡΑΛΆΜΠΟΥ ΝΙΚΟΛΈΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΕΥΓΕΝΊΑΣ
ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΎΣΕΩΣ
ΕΥΜΕΝΙΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΆΧΟΥ ΜΙΧΑΉΛ ΑΡΓΥΡΌΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΜΑΡΊΑΣ ΦΙΛΊΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΜΑΡΊΑΣ ΕΙΡΉΝΗΣ ΦΙΛΊΠΠΟΥ ΠΗΝΕΛΌΠΗΣ ΑΝΤΩΝΊΟΥ ΘΕΟΔΟΣΊΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΎ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΊΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΉΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΕΛΈΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΉΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΎ ΜΑΡΊΑΣ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΤΙΜΟΛΈΟΝΤΟΣ ΖΑΧΑΡΊΑ

4
Μαρία Παπαδοπούλου

Υπέρ Υγείας Διαμαντή, Σοφίας,Αριστείδη,Δημητρίου,Μαρίας,Ευγενίας,Ιωάννου.

5

Υπέρ Υγείας.Ορέστη,Φωτεινής και των τέκνων,Χρήστος,Μαρίας και του τέκνου.

Υπέρ αναπαύσεως.ΜΙχαήλ,ΣΟφίας.