ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Είμαι παντρεμένος 8 χρόνια και δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί. Η γυναίκα μου έχει πρόβλημα με την περίοδο και ενώ έχουμε πάει σε παρά πολλούς γιατρούς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τα έβρισκαν όλα καλά και έλεγαν ότι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Έχει κάνει τα πάντα λοιπόν η γυναίκα μου, για τα πρώτα 6 χρόνια γάμου μας, έχει πάρει πολλά χάπια, ενέσεις και διάφορα αλλά που μας πρότειναν οι γιατροί. Αφού είδαμε λοιπόν ότι δεν γίνεται τίποτα, αποφασίσαμε ότι θα μείνουμε χωρίς παιδί. Σταματήσαμε τα πάντα και πέρασαν 2 χρόνια, χωρίς τουλάχιστον το άγχος των χαπιών και των διάφορων που κάναμε με τη συμβουλή των γιατρών. Βέβαια δεν γινόταν τίποτα με το θέμα της τεκνοποίησης.

Κάποια μέρα λοιπόν, πήγαμε να εξομολογηθούμε σε έναν νέο ιερέα, γιατί στην εκκλησία που πηγαίναμε είχε παρά πολύ κόσμο και δεν προλάβαινα να λείπω τόση ώρα από τη δουλειά μου. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος μας είπε για το θαύμα της Άγιας Άννας το οποίο για όσους δεν ξέρουν, αφορά στην τεκνοποίηση, γιατί και η Αγία Άννα, η οποία γέννησε την Πανάγια μας ήταν στείρα!!!

Μου είπε λοιπόν να πάω στο Άγιο Όρος, στη Σκήτη της Άγιας Άννας, και να ακολουθήσω τις οδηγίες που θα μου πουν εκεί. Κάναμε τα πάντα που έλεγαν οι οδηγίες των μονάχων, νηστέψαμε 40 ημέρες, τηρήσαμε τα διάφορα που γράφει το βιβλίο της Άγιας Άννας και ήρθαμε αμέσως μετά σε επαφή. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!!Χωρίς περίοδο, χωρίς κανένα χάπι, χωρίς καμία βοήθεια γιατρών ήρθαν όλα κατ’ ευχήν!!!

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος. Σήκωναν και πάλι τα χέρια ψηλά!!! Αυτήν την στιγμή έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι 4 μηνών, η ζωή μας έχει αλλάξει υπερβολικά προς το καλύτερο, πηγαίνουμε κάθε Κυριακή εκκλησία, κοινωνάμε κάθε Κυριακή, δοξάζουμε καθημερινά την Αγία Άννα, και γενικά είμαστε τρισευτυχισμένοι.

Αυτή λοιπόν την Παρασκευή στις 10/2/2006 πάω ξανά στο μοναστήρι για να ευχαριστήσω και πάλι από κοντά την Αγία Άννα. Είναι το μεγαλύτερο θαύμα που έχει γίνει για εμένα στη ζωή μου, και θέλω να πω ακόμα ότι στο Άγιο Όρος, όταν πήγα ήταν όλα τόσο όμορφα και γαλήνια, που παρόμοια δεν έχω συναντήσει πουθενά.

Θα έρθω λοιπόν ξανά την Παρασκευή και είμαι πολύ ευτυχισμένος.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλο τον κόσμο και να έχουν όλοι την ευτυχία μου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.