ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- Χρόνια πολλά & ευλογημένα!

Με κατάνυξη & λαμπρότητα εορτάσθηκε στην Ιερά Μονή η μνήμη της Πάτρωνος & Προστάτιδός της, Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.

Ευχές και ευλογίες, σε όλους από τον Σεπτό Καθηγούμενό της, Μητροπολίτου Μιλήτου κ. Απόστολο.
Χρόνια πολλά & ευλογημένα!

Εκκλησία Live – Ιερά Ακολουθία Σαρανταλείτουργου Ζωντανά. Προεόρτια Χριστουγέννων. Παράκληση και εσπερινός Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας της Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργής – Ευλογία και Αγιασμός. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 22 Δεκεμβρίου 2021. Η Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς και Φαρμακολύτρια.

Η Αγία Αναστασία έχει επικρατήσει να ονομάζεται «Φαρμακολύτρια» για δύο κυρίως λόγους. Η Αγία Αναστασία δίδει φάρμακα καί θεραπεύει σωματικές και ψυχικές ασθένειες και διότι η Αγία Αναστασία λύνει τις φαρμακείες, δηλαδή τα μάγια.

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολύτριας και Θαυματουργής – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 18.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 38η ημέρα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελείται την εσπέρα ανήμερα της εορτής προς διευκόλυνση παρουσίας των πιστών στον Ιερό Ναό τις καθημερινές κατά το Άγιο και Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.