ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 07.30 - Η Αγία Αναστασία η Φαρμακολυτρία η Μεγαλομάρτυς και Θαυματουργή.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος Προεόρτιων των Χριστουγέννων – Ευλογία και Προσευχή στην Αγία Αναστασία τη Φαρμακολύτρια. Θεία Λειτουργία 22 Δεκεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Η Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς και Φαρμακολύτρια. Ο Άγιος Χρυσογόνος ο Μάρτυρας. Η Αγία Θεοδότη και τα τρία παιδιά της οι Μάρτυρες. Προεόρτια των Χριστουγέννων.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολύτριας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 07.30.
ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 07.30 – Η Αγία Αναστασία η Φαρμακολυτρία η Μεγαλομάρτυς και Θαυματουργή.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑΣ
ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ

ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2022 της εορτής της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας της Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργής με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός
Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Αγίας Αναστασίας. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας της Θαυματουργής – Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολύτριας. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγια Αναστασια Φαρμακολυτρια
Αγια Αναστασια
Αναστασια
Φαρμακολυτρια
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Χριστουγεννα
Σαρανταλειτουργο
Σαρανταλειτουργο Χριστουγεννων
Νηστεια
Σαρακοστη
Σαρακοστη Χριστουγεννων
Παρακληση
22 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 22 Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.