Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτώριας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας διοργάνωσε, την περίοδο του Πάσχα, έρανο για τη συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικής φύσης προβλήματα.

Οι έρανοι αυτοί του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας Βικτώριας οργανώνονται τα τελευταία 20 χρόνια κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στους Ιερούς Ναούς της πόλης της Μελβούρνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας στην Ι.Μ Άξιον Εστί, στο Northcote, όπου συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν με τη βοήθεια των εθελοντών.

Κατά τη φετινή του προσπάθεια, το Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας στάθηκε κοντά σε 250 οικογένειες, μοιράζοντας τρόφιμα σε 64 διαφορετικά προάστια της Μελβούρνης.

Το Κέντρο ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες αλλά και τον απλό κόσμο, που για όλα αυτά τα χρόνια στέκονται δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια του. Επίσης, απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εθελοντές που το στήριξαν για ακόμη μια χρονιά, βοηθώντας στη συσκευασία και τη διανομή των τροφίμων, καθώς, χωρίς την βοήθειά τους, όπως επισημαίνεται, αυτός ο έρανος δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.