ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΑ: Επιβεβλημένος ο έλεγχος στο διαδίκτυο πλέον έπειτα από το τελευταίο κρούσμα που καθύβριζε την Παναγία μας με μια αισχρή εικόνα.

Το διαδίκτυο είναι χώρος ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, απόψεων, εμπειριών.

Όταν όμως αυτή η ελευθερία ξεπερνά τα όρια οφείλουν οι υπεύθυνοι να μεριμνούν για να αποφεύγονται ύβρεις σε Ιερά Σύμβολα που κατά καιρούς λοιδορούνται από διαφόρους επιτήδειους.

Φωτογραφίες όπως η Παναγία Αρουραία αποτελούν κατασκευάσματα του μοντάζ και της τεχνολογίας και κυκλοφορούν ευρέως σε αρκετά blogs με σκοπό την κακόγουστη σάτιρα σε σύμβολα, πρόσωπα και ανθρώπους.

Οφείλει η κυβέρνηση δια μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών επί του διαδικτύου, να μεριμνήσει άμεσα έτσι ώστε να απομονωθούν τέτοιες δημοσιεύσεις και να μην καθίσταται δυνατό σε ανυποψίαστους ανθρώπους να τις αντικρύζουν και να σκανδαλίζονται.

Πρέπει επίσης να οριοθετηθεί το διαδίκτυο και να μπουν αυστηρά ηλικιακά κριτήρια όπως επίσης και κριτήρια άρσης της ανωνυμίας, πίσω από την οποία κρύβονται αρκετοί που έχουν ως έργο την κατασυκοφάντηση και διαμέσω του παρόντος καθεστώτος χαίρουν ατιμωρησίας.

Οφείλουμε όλοι να μεριμνήσουμε και να προστατέψουμε τα παιδιά μας από ορισμένες εκφάνσεις του διαδικτύου που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.