ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ 2023 ΟΠΕΚΑ (opeka.gr)-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024!! – Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες!

ΝΕWS: Την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου, (30 Νοεμβρίου) θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr), ενώ τα χρήματα θα αρχίσουν να φαίνονται στα ΑΤΜ, από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, δηλαδή την Τετάρτη.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει αυτόματα στις 30 Νοεμβρίου 2023, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός, ο οποίος σημειώνει ότι για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Προσθέτει, δε, ότι η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Όταν ανοίξουν οι αιτήσεις, οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

ΟΠΕΚΑ – Οργανισμόε Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αυξήσεις και δώρα

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εισοδήματος, ένα από τα πρώτα μέτρα που ανακοινώθηκε είναι η αύξηση του επιδόματος παιδιού Α21, από την 1η Ιανουαρίου 2024, αλλά και το «χριστουγεννιάτικο» δώρο που θα δοθεί στις οικογένειες με προστατευόμενα μέλη, που το δικαιούνται.

Τα ποσά που αναμένεται να λάβουν οι περίπου 800.000 δικαιούχοι ξεκινούν από 98 ευρώ και φθάνουν έως και 1.960 ευρώ.

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα υπάρξει αύξηση του επιδόματος για το παιδί.

ΑΣΕΠ ΓΙΑ 750 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕ ΚΑΙ ΥΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΙΚΑ, ΝΑΤ!!!

ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ 2023 ΟΠΕΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024!! – Σε εξέλιξη οι πληρωμές!
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τον e-ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

Κατά συνέπεια, οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Δεκεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, για δε τους μισθωτούς στις 29/11/2023, ημέρα Τετάρτη.

ΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!! ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΑΜΕΑ!!! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!-Συγκεκριμένα:
Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
Οι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) θα καταβληθούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
Το ΙΚΑ(ika.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο δηλαδή την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Το ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Η ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.