Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος έφθασε στην Πέρθη το Σάββατο, 28 Μαΐου. Πρόκειται για την τέταρτη ποιμαντική επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος στη Δυτική Αυστραλία και πρώτη μετά από την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών οι οποίοι είχαν επιβληθεί, εξαιτίας της πανδημίας, μεταξύ των Πολιτειών της Αυστραλίας.

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν τον Ποιμενάρχη τους στο αεροδρόμιο ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Βρισβάνης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Γεωργίου στο Yellow Rock της Νέας Νοτίου Ουαλίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιερώνυμος, οι κληρικοί της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας, κ. Παύλος Άφκος, καθώς και πιστοί.

Μετά την άφιξή του, ο Αρχιεπίσκοπος αναχώρησε από το αεροδρόμιο για την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου στο Forrestfield, όπου παρατέθηκε μοναστηριακό γεύμα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη, όπου ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος μίλησε στους κληρικούς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης και υπενθύμισε σε όλους τη σημασία της διατήρησης της ενότητας και του ορθόδοξου ήθους εντός της Εκκλησίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.