Ένα μοναδικό γκαλά που ταξίδεψε όποιον άφηνε την ψυχή του να αφεθεί στην ιδιαίτερη αυτή τέχνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, στην τελευταία εκδήλωση του Δήμου Κιλκίς που έριξε και την αυλαία του φετινού εορταστικού προγράμματος του Δήμου Κιλκίς προς τιμήν των Πολιούχων Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων.

Το αφιέρωμα στην κορυφαία Μαρία Κάλλας συγκίνησε και γοήτευσε τους παρισταμένους, μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου κ. Θεμιστοκλής Κοσμίδης που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κιλκίς, οι οποίοι απόλαυσαν άριες και αποσπάσματα από όπερες που έγιναν γνωστά σ’ όλο τον κόσμο με την φωνή της μεγάλης ελληνίδας τραγουδίστριας.

Τραγούδησαν η Γιούλη Καραγκούνη, η Βάσω Βαϊούλη και η Αναστασία Πατσακίδου ενώ στο πιάνο τους συνόδεψε ο Δημήτρης Γιάκας, τους οποίους ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη για το υπέροχο αποτέλεσμα, όπως συνεχάρη και τη Δημοτική Αρχή για την ένταξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης στο φετινό πρόγραμμα εορτασμού.

Επίσης, στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου λειτούργησε Έκθεση με φωτογραφίας της μεγάλης αοιδού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.