Οι δήμοι πλέον θα εισπράττουν για τα επιπλέον 60 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με τον κ. Θεοδωρικάκο να αναφέρει πως «οφείλουμε να είμαστε όλοι εντάξει, και το κράτος και οι πολίτες».

Σε ό,τι αφορά στο συζητούμενο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι διασφαλίζεται η χορήγηση της ιθαγένειας στους αλλοδαπούς αλλογενείς με διαφανή τρόπο και γρηγορότερα, με γραπτές εξετάσεις πανελλαδικού τύπου, όπου οι εξεταζόμενοι θα αποδεικνύουν ότι είναι γνώστες της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας και των θεσμών της χώρας μας.

«Σοκ» προκαλούν τα νούμερα για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα ακινήτων που παρουσίασε στη Βουλή ο Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς την Τετάρτη έληξε η προθεσμία για τη σχετική δήλωση.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια οι πολίτες που έσπευσαν να διορθώσουν τις δηλώσεις τους, ενώ συνολικά δηλώθηκαν 60 εκατομμύρια επιπλέον τετραγωνικά μέτρα.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι άνθρωποι στα σπίτια τους, έβλεπαν λιγότερα τετραγωνικά στον λογαριασμό της ΔΕΗ και δεν το ήξεραν. Επρόκειτο για τέλη και φόρους που δεν πληρώνονταν και επέφεραν και πρόστιμα», είπε στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και επεσήμανε πως οι ιδιοκτήτες που έκαναν τις δηλώσεις γλύτωσαν από τέλη και πρόστιμα που άγγιζαν περίπου 1,5 δισ. ευρώ.

ΕΝΦΙΑ- Πληρωμή συντάξεων Νοεμβρίου 2020 ΙΚΑ ΟΓΑ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.