Ποιες προτάσεις της ΠΟΜΙΔΑ θα ληφθούν υπόψη για την επαναλειτουργία της πλατφόρμας-Τι προβλέπεται για τις ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων.

Έρχεται νέα εφαρμογή για τη δήλωση των στοιχείων μίσθωσης ακινήτων.

Παράλληλα, από τον Μάρτιο αναμένεται να λειτουργήσει πιλοτικά η ψηφιακή μεταβίβαση ακινήτων, ενώ σχεδιάζεται μια νέα πλατφόρμα για τις μισθώσεις, αλλά και ένα νέο πληροφοριακό σύστημα που θα παρακολουθεί τις τιμές στην αγορά των ακινήτων και θα αντικαταστήσει τις αντικειμενικές αξίες με τις εμπορικές.

Εξοικονομώ 2020
Τα κονδύλια τα οποία έχουν προϋπολογισθει για την πρώτη φάση του προγράμματος είναι 850 εκατομμύρια € και πάμε να δούμε τι θα περιέχουν, τι εργασίες και τι κονδύλια υπάρχουν μέσα στο πρόγραμμα
Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος Εξοικονομώ Αυτονομώ

Δικαιούχοι στο πρόγραμμα είναι φυσικά πρόσωπα δικαίωμα συμμέτοχης στο πρόγραμμα λοιπόν έχουν όσοι έχουν δικαίωμα ψιλής κυριότητας επικαρπίας η πλήρης κυριότητας στο ακίνητο.
Σε περίπτωση που δηλώσει ένας ιδιοκτήτης από τους πολλούς του ακινήτου οι υπόλοιποι θα πρέπει να συμφωνούν για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης που θα γίνουν στο σπίτι.
Δείτε αναλυτικότερα τα 2 video του προγράμματος για να μάθετε για ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ 2020 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ποσά εργασίες κλπ. Στην συνέχεια διαβάστε όλο το άρθρο για να ενημερωθείτε για ότι αφορά το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.