ΑΔΕΔΥ ΑΠΕΡΓΙΑ; Νέα 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τις 17 Ιανουαρίου 2019 αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κήρυξε την απεργία για όλο το Δημόσιο, στηρίζοντας την απόφαση για νέες κινητοποιήσεις της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης Ιανουαρίου και στα συλλαλητήρια.

Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 17 Ιανουαρίου με αίτημα για άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση”, που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το “παρών” στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (17.1.2019), ώρα 11:00 το πρωί στη Βουλή.

Η απόφαση πάρθηκε πριν από λίγο και ενώ τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με νέα απεργία ανακοίνωσε η ΔΟΕ, ενώ η ΟΛΜΕ κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας. Η νέα απεργία στα σχολεία αποφασίστηκε από τη ΔΟΕ για την Πέμπτη 17/01/2019, ενώ την ίδια μέρα η ΟΛΜΕ κήρυξε στάση από 11:00 ως 14:00.

Η ανακοίνωση για την απεργία αναφέρει

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια, αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο με αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στη Βουλή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.