Η 38χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού. Για ιατρικές εξετάσεις έχουν κληθεί τόσο ο σύζυγός της με το παιδί τους όσο και η μητέρα της 38χρονης. Ακόμη, από την αεροπορική εταιρεία θα κληθούν για εξετάσεις όλοι όσοι ταξίδευαν στην ίδια πτήση με την 38χρονη από το Μιλάνο.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες τη Δευτέρα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης και για αυτό το δημαρχείο έχει χαρακτηριστεί χώρος υψηλού κινδύνου.

Ωστόσο, την Τρίτη ανέβασε πυρετό και πήγε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τον covid-19.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της καθώς και τα συγγενικά της πρόσωπα θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Η 38χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού. Για ιατρικές εξετάσεις έχουν κληθεί τόσο ο σύζυγός της με το παιδί τους όσο και η μητέρα της 38χρονης.

Ακόμη, από την αεροπορική εταιρεία θα κληθούν για εξετάσεις όλοι όσοι ταξίδευαν στην ίδια πτήση με την 38χρονη από το Μιλάνο.

Το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Ιταλία, σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ.

Πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και η οποία μετέβη στη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους και επέστρεψε στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 20:00 το βράδυ με πτήση της Ryanair.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.