Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα μέσω του γραφείου του ο εκδότης κος Ανδρέας Καραγιάννης αναφορικά με το ζήτημα δημοσιεύματος που ενέπλεκε το όνομά του σε ανυποστατο κείμενο κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Σχετικά με το ζήτημα ανυποστατου δημοσιεύματος που υποτίθεται πως φέρνει την υπογραφή μου και βάλει κατά του προσώπου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών έχω να δηλώσω τα εξής:

Η πορεία όλων μας , η ποιότητα μας είναι γνωστή σε όλους . Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στήριζε από την πρώτη μέρα, στηρίζει και θα στηρίζει πάντοτε ( αυτό είναι το καθήκον του) τον Ιερό Θεσμό του Αρχιεπισκόπου.

Το ΕΚΚΛΗΣΊΑ ONLINE όντας με πραγματικά (και όχι ψεύτικα) νούμερα η πρώτη εκκλησιαστική εφημερίδα στη χώρα με επισκεψιμότητα κυριολεκτικά ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ από το δεύτερο μέσο ενημέρωσης έχει αποδείξει πως δεν αποσκοπεί στο κέρδος, δεν έχει διαφημίσεις, δεν ψάχνει διαφημίσεις, δεν έχει ανάγκη να κάνει καμια δουλειά κάτω από το τραπέζι, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν εξυπηρετεί και δεν έχει ανάγκη να εξυπηρετήσει ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον κανενός.

Στο προσωπικό κομμάτι , είνα γνωστό πως ως νομικός δεν θα υπέγραφα ΠΟΤΕ άρθρο, ή δημοσιευσμα ΨΕΥΔΕΣ, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Είναι γνωστό επίσης σε όποιον τακτικά διαβάζει τα άρθρα μου πως η εκτίμηση και ο θαυμασμός στο πρόσωπο του Αρεχιεπισκόπου μας από πλευράς μου είναι αληθινά συναισθήματα και όχι προσχηματικά. Έχω γράψει άπειρες φορές για το σημαντικό έργο , για την ανάσα ζωής που δίνει καθημερινά το έργο του Αρχιεπισκοπου μας στους Έλληνες και έχω τονίσει ότι η Ιστορια θα τον γράψει με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Είναι γνωστό πως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE είναι εδώ και αρκετά χρόνια νούμερο 1 στόχος επιθέσεων από διάφορες ομάδες . Έχουν γίνει χτυπήματα στα γραφεία μας, τρομοκρατικα σκίτσα και πολλά άλλα που τα γνωρίζετε και για τα οποία έχω καταθέσει άπειρες φορές καταγγελία στη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος.

Τις προηγούμενες ημέρες ήμουν εκτός Ελλάδος όταν πληροφορήθηκα για ένα δημποσιευμα που έφερε την υπογραφή μου και έγραφε ανακρίβιες και ψεύδη κατά του Αρχιεπισκόπου.

Αμέσως πήρα τηλεφωνο τους δυο συνεδέλφους που έκαναν ροη εκείνη την ώρα, την Μελίνα Ρουσέα και τον Μάκη Παναγόπουλο.

Μου είπαν πως είχαν έρθει 4 mail απο Ιερέις με ονόματα Ιερέων που είναι γνωστά σε εμάς (όμως ήταν ψεύτικοι οι λογαριασμοί) και εξ αυτού έβγαλαν τη δημοσιευση.

Μόλις κατάλαβα ακριβώς τι συμβαίνει και ποιοι ήθελαν να σκηνοθετήσουν μια κοντρα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ζήτησα να κατέβει αμέσως το άρθρο και με διαβεβαίωσαν πως θα γίνει επικαλούμενοι τεχνικές δικαιολογίες.

Αμεσως ζήτησα την απομάκρυνση τους και κατέθεσα μηνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών για παράνομη χρήση του ονόματος μου.

ΑΘΗΝΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 – ΑΝΔΡΕΑΣ Μ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.