Μητρόπολη Νεαπόλεως

Μέσα σε κλίμα κατανυκτικό και ιεροπρεπές τελέστηκε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, ο Εσπερινός της Συγχώρησης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας ως άλλος αφέτης κήρυξε την έναρξη του αγώνα στο πνευματικό Στάδιο των αρετών και μίλησε εμπνευσμένα για τη δύναμη της μετάνοιας και της ειλικρίνειας, ενώ στηλίτευσε με δριμύτητα την υποκρισία, η οποία δεν έχει σκοπό μόνον την εξαπάτηση του ανθρώπου αλλά και του Θεού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, όλοι οι πατέρες της Μητροπόλεως πήραν την ευχή του Σεβασμιωτάτου.

Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως Α΄Κατανυκτικός Εσπερινός Μ.Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.