Προσπάθησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας το μανίκι από την μπλούζα του

Οι τρισάθλιες συνθήκες διαβίωσης στη ΒΙΑΛ και το αδιευκρίνιστο μέλλον τους ως εγκλωβισμένοι σε ένα νησί σπρώχνει συχνά νέους της δομής να αποπειραθούν το απονενοημένο διάβημα.

Χθες βράδυ σειρά πήρε ένας ανήλικος Σύριος (πιθανά 9 ετών), ο οποίος προσπάθησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας το μανίκι από την μπλούζα του ως βρόγχο από ξύλινο. Ευτυχώς έγινε έγκαιρα αντιληπτός από άλλους διαμένοντες στη ΒΙΑΛ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Σκυλίτσειο» και αποφεύχθηκε το μοιραίο.

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν και οι αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν τη ΒΙΑΛ.

Ο νεαρός δεν έχει δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν, μεταξύ άλλων, να έχει προηγηθεί κακοποίηση του.

Σοκ προκαλεί το περιστατικό με το ανήλικο παιδάκι, γεγονός που καταδεικνύει σε τραγικό βαθμό την πλήρη απουσία κοινωνικής μέριμνας από πλευράς πολιτείας.

Αφήνουν στον ίδιο χώρο ανήλικα παιδάκια με επικίνδυνους εγκληματίες, με αποτέλεσμα να σημειώνονται τέτοια αποτρόπαια περιστατικά.

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνέλθει το παιδάκι και ελπίζουμε η οικογένειά του να βρει τη δύναμη και να βοηθήσει το άτυχο παιδάκι.

από ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΣ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.