Στο τουρνουά συμμετείχαν οκτώ ομάδες από την ευρύτερη περιοχή και την Αθήνα, οι οποίες φιλοξενήθηκαν μαζί με τους προπονητές τους στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στη Δαύλεια. Στόχος του τουρνουά ήταν η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών και η συνεργασία και φιλία μεταξύ των ομάδων.

Επίσης, οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ, ακριβώς πάνω από την Κατασκήνωση, αλλά και να περπατήσουν στο βουνό μέχρι το Σταυρό, για να δουν από ψηλά την ωραία θέα.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου τους αγώνες του τουρνουά παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος συνομίλησε με τους μικρούς αθλητές και τους συνεχάρη για την συμμετοχή τους.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε ραντεβού με τα παιδιά την 28η Ιουνίου, που αρχίζει η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος με τα αγόρια Δημοτικού, καθώς αρκετά παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά θα είναι και στην κατασκήνωση. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την Ομάδα του Πανδαυλειακού για την διοργάνωση για έκτη φορά του τουρνουά.

Η διοργανώτρια ομάδα του Πανδαυλειακού καθώς και οι προπονητές και γονείς εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης καθώς και για την καλή συνεργασία που είχαν.

6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7Χ7 στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Θηβών στον Παρνασσό


6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7Χ7 στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Θηβών στον Παρνασσό

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.