Ο συγκεκριμένος ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού και είναι τοποθετημένος εκεί από το 2019 με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. Μάλιστα, πρόσφατα είχε τοποθετηθεί και υπέρ της, τονίζοντας ότι δεν οφείλει να παραιτηθεί για το σκάνδαλο που προέκυψε.

Μια νέα καταγγελία που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό έγινε για άλλον ένα 65χρονο πολύ γνωστό ηθοποιό.

Ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε καθημερινή σειρά μεγάλου καναλιού.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών. Θύτης είναι ένας γνωστός ηθοποιός, 65 ετών που πρωταγωνιστεί σήμερα σε σήριαλ.

Υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων, καθώς τα όσα καταγγέλλονται έγιναν 20 χρόνια πριν. Είναι όμως πολύ πιθανή η κλήση του ηθοποιού στον Εισαγγελέα.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού και είναι τοποθετημένος εκεί από το 2019 με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε τοποθετηθεί και υπέρ της, τονίζοντας ότι δεν οφείλει να παραιτηθεί για το σκάνδαλο που προέκυψε.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό” το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα οσα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από ένα γνωστό 65χρονο ηθοποιό, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστά σίριαλ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τρίτης (23/2): «Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κυρίου Λιγνάδη και είναι τοποθετημένος εκεί με απόφαση της Υπουργού, Λίνας Μενδώνη από το 2019.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.