Τα παραπάνω αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του e- ΕΦΚΑ, αναφορικά με τα ενιαία ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Μη Μισθωτών μηνός Αυγούστου 2020.

Έως 6 Οκτωβρίου η πληρωμή αγροτικών εισφορών ΕΦΚΑ Αυγούστου.

Με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ) του μηνός Αυγούστου 2020 για ελεύθερους επαγγελματίες , αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Προκαταβολή ΕΛΓΑ στους πληγέντες Ιανού εντός Οκτωβρίου

Κερδίζει έδαφος η προοπτική ώστε η προκαταβολή της αποζημίωσης να πιστωθεί στους λογαριασμούς των πληγέντων από τον Ιανό παραγωγών τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου, με την εξόφληση να έρχεται πριν το τέλος του έτους.

Στις 5 Οκτωβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ζημιάς και αμέσως ο ΕΛΓΑ ενεργοποιείται εντατικά προκειμένου, μετά την ολοκλήρωση του διασταυρωτικού ελέγχου από το αρχείο του ΟΠΕΚΕΠΕ που τρέχει παράλληλα για την αντιπαραβολή με τις δηλώσεις καλλιέργειας, να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός της πληρωμής.

Μάλιστα το ποσό των 300.000 από τα εκτιμητικά τέλη δεν θα ζητηθούν από τους πληγέντες αγρότες και κτηνοτρόφους, ούτε θα συμψηφιστούν με το ποσό της αποζημίωσης.

Αυτό υποστήριξε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στη Βουλή η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτή Ν. Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελίας Λιακούλη.

Πότε μπαίνουν οι συντάξεις Νοεμβρίου 2020

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.