Η υπακοή στις εντολές των κριτών είναι αδιαπραγμάτευτη για όλους τους θεατές. Ο δρόμος για την κυκλοφορία θα κλείσει σήμερα και αύριο στις 10:00. Εκκίνηση δοκιμών και αγώνα στις 11:00.

Στην πόλη της Ελασσόνας θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας για το Κύπελλο αναβάσεων βορείου Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αρκετών αγωνιζομένων, αλλά και χιλιάδων θεατών που ανυπομονούν για να δουν από κοντά το θέαμα που προσφέρει ένα αγώνας αυτοκινήτων.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη για τη διοργάνωση της 5ης Ανάβασης Ελασσόνας.

Ενός αγώνα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση αγωνιζομένων, φορέων, χορηγών και θεατών.
Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 47 και με τα άριστα προετοιμασμένα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα είναι έτοιμοι για τη μάχη με το χρονόμετρο. Διαφορετικό αλλά άκρως εντυπωσιακό θα είναι το θέαμα που θα προσφέρουν οι οδηγοί Drift που θα ανέβουν με το πλάι όλη τη διαδρομή.

Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με το μήκος της να είναι 3,8 χλμ. Σήμερα θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά (3 φορές) και αύριο ο αγώνας (2 φορές).

Ο δρόμος έχει ασφαλή σημεία θέασης με μεγάλη ορατότητα, σχεδόν σε όλο το μήκος της, ενώ ο παράλληλος δρόμος που βρίσκεται δίπλα στη διαδρομή του αγώνα και ο μεγάλος χώρος που μπορεί κανείς να παρκάρει, προσφέρει την δυνατότητα να φτάσουν οι θεατές άνετα στα σημεία που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν. Γι’ αυτό ακριβώς και δεν υπάρχει λόγος να κάτσει κάποιος σε επικίνδυνο σημείο.

Η υπακοή στις εντολές των κριτών είναι αδιαπραγμάτευτη για όλους τους θεατές. Ο δρόμος για την κυκλοφορία θα κλείσει σήμερα και αύριο στις 10:00. Εκκίνηση δοκιμών και αγώνα στις 11:00.
Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 μετά από συμφωνία και σε συνεργασία με τη ΛΑΜΚΕ, θα μεταδώσει σε live streaming των αγώνα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.