ΕΠΙΔΟΜΑ 534 ΕΥΡΩ: Οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι που ανήκουν στους δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού έχουν οριστεί από την ΚΥΑ και είναι οι εξής.

Αναλυτικά οι δικαιούχοι:

Εστίαση
Εποχικά ξενοδοχεία – καταλύματα
Μεταφορές
Αθλητισμός
Πολιτισμός
Τουριστικά λεωφορεία
Τουρισμός

Την Δευτέρα 10/8 και μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους που βρέθηκαν στα αναστολή τον μήνα Ιούλιο.

Οι εργοδότες θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις ως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να λάβουν το επίδομα.

Για τους εργαζόμενους που θα είναι σε αναστολή εργασίας τον Αύγουστο, οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η πληρωμή των 534 ευρώ αναμένεται να γίνει 10 με 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Για τις αναστολές συμβάσεων εργασία του Σεπτεμβρίου το επίδομα θα καταβληθεί 12 με 14 Οκτωβρίου.

Οι επιχειρήσεις-εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ανήκουν στους κλάδους τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού και πλήττονται σημαντικά, βάσει ΚΑΔ που ορίζονται από το υπουργείο Οικονομικών, μπορούν να παρατείνουν την αναστολή συμβάσεων των εργαζομένων τους που έχουν ήδη τεθεί σε αναστολή ή να θέσουν σε αναστολή συμβάσεις εργασίας μέρους ή του συνόλου των εργαζομένων τους, κατ’ ανώτατο χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών και πάντως όχι πέραν της 31ης.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου 2020 ΙΚΑ ΟΓΑ ΟΑΕΕ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.