Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 η 52η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς μας Μητροπόλεως..

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19 έλαβε χώρα το πρωινό της Τρίτης, 28ης Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος η 52η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου Σύναξη των κληρικών της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Αφού τελέσθηκε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας υποδέχθηκε τους κληρικούς μας απευθύνοντας λόγους πατρικούς. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο αξιότιμος κ. Αθανάσιος Κόντης,
Δρ. Εκκλησιαστικού Δικαίου, Δικηγόρος και Διδάσκων της Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος διαπραγματεύτηκε το θέμα: «Διαχειριστικό καί ἰδιοκτησιακό καθεστώς Ἱερῶν Ναῶν». Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των κληρικών μας και του εκλεκτού ομιλητού.

Στο δεύτερο μέρος της Ιερατικής Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά περι υπηρεσιακών και διοικητικών θεμάτων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.