Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα Πέμπτη 05-12-2019 ώρα 14.00.

Κλειστοί δρόμοι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα Πέμπτη 05-12-2019 ώρα 14.00

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης στα Προπύλαια.

Ειδικότερα, μέτρα της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας, Πέμπτη 05-12-2019 ώρα 14.00, λόγω της συγκέντρωσης μαθητών και φοιτητών στα Προπύλαια.

Μετά τα Προπύλαια θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα και θα κλείσουν οι δρόμοι.

Από την αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που έχουν αναπτυχθεί για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια πραγματοποιούν φοιτητές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί που διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο για την παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση.

Πάνω από 1.000 φοιτητές και φοιτήτριες διαμαρτυρήθηκαν και σήμερα ενάντια στα ψηφισμένα μέτρα του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση του ασύλου και την εξίσωση των τίτλων κολεγίων με των ΑΕΙ αλλά και στο νεοφιλελεύθερο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι διαδηλωτές, μέλη φοιτητικών συλλόγων, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, φώναξαν συνθήματα υπέρ του ασύλου, κατά της υπουργού Παιδείας και τις διαγραφές φοιτητών με το ν+2 στο όριο φοίτησης.

Το καθιερωμένο πλέον συλλαλητήριο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στα Προπύλαια αφού πέρασε μπροστά από τη Βουλή πριν ομάδα διαδηλωτών κατευθυνθεί στο Πολυτεχνείο για να πραγματοποιήσει συνέλευση σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και την αυριανή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το σχέδιο νόμου, που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα η υπουργός Παιδείας και προωθεί την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ με μοχλό τη σύνδεση της χρηματοδότησης με την αξιολόγηση, συζητήθηκε το περασμένο Σάββατο στη σύνοδο των πρυτάνεων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.