Η οικογένεια αποτελεί τον πυλώνα της κοινωνίας της Νοτίου Μαδαγασκάρης.

Αποτελεί το συλλογικό γεγονός της θυσίας των πολλών για το πρόσωπο του ενός.

Το παρόν φαινομενικά αντίσκηνο είναι αυτοσχέδιο φορείο. Είναι η έμπρακτη αγάπη μιας οικογένειας που μην έχοντας τι άλλο να κάνει έμπροσθεν του μυστηρίου της αγάπης δημιουργεί το μέσο προς την ελπίδα.

Σαράντα χιλιόμετρα αποστάσης για να μεταφέρουν έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν εμφανές ότι είχε μολυσματική ασθένεια, προφανώς ιλαρά, και αλλοιώσεις στο σώμα οι οποίες του επέτρεπαν να είναι μόνο ξαπλωμένος για να τις υποφέρει. Σαράντα χιλιόμετρα όχι προς κάποιο νοσοκομείο αλλά προς τον εμπειρικό- παραδοσιακό γιατρό του χωριού ο οποίος διαχειρίζεται μεθόδους σχεδόν μεσαιωνικές. Σαράντα χιλιόμετρα προς μια ελπίδα κενή.

Από τη μεριά μας το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν η οικονομική βοήθεια, λίγα τρόφιμα που είχαμε προς την οικογένεια και να φθάσουμε άμεσα στο χωριό ούτως ώστε να στείλουμε κάποιο όχημα με καρότσα για να μεταφερθεί ο ασθενής.

Η κατασκευή του κέντρου υγείας είναι πλέον απόλυτα επιτακτική ανάγκη.

40 χιλιόμετρα για μια κάλπικη ελπίδα.Η οικογένεια αποτελεί τον πυλώνα της κοινωνίας της Νοτίου Μαδαγασκάρης. Αποτελεί το συλλογικό γεγονός της θυσίας των πολλών για το πρόσωπο του ενός. Το παρόν φαινομενικά αντίσκηνο είναι αυτοσχέδιο φορείο. Είναι η έμπρακτη αγάπη μιας οικογένειας που μην έχοντας τι άλλο να κάνει έμπροσθεν του μυστηρίου της αγάπης δημιουργεί το μέσο προς την ελπίδα. Σαράντα χιλιόμετρα αποστάσης για να μεταφέρουν έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν εμφανές ότι είχε μολυσματική ασθένεια, προφανώς ιλαρά, και αλλοιώσεις στο σώμα οι οποίες του επέτρεπαν να είναι μόνο ξαπλωμένος για να τις υποφέρει. Σαράντα χιλιόμετρα όχι προς κάποιο νοσοκομείο αλλά προς τον εμπειρικό- παραδοσιακό γιατρό του χωριού ο οποίος διαχειρίζεται μεθόδους σχεδόν μεσαιωνικές. Σαράντα χιλιόμετρα προς μια ελπίδα κενή.Από τη μεριά μας το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν η οικονομική βοήθεια, λίγα τρόφιμα που είχαμε προς την οικογένεια και να φθάσουμε άμεσα στο χωριό ούτως ώστε να στείλουμε κάποιο όχημα με καρότσα για να μεταφερθεί ο ασθενής. Η κατασκευή του κέντρου υγείας είναι πλέον απόλυτα επιτακτική ανάγκη.

Gepostet von Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης am Montag, 27. Mai 2019

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.