Στα Τρίκαλα- 3 Μητροπολίτες και πάνω 70 αρχιερείς και ιερείς- Τιμία Κάρα Αγίου Παντελεήμονος- Τιμία Κάρα Αγίου Βησσαρίωνος. Δείτε live στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων το Σάββατο 21 Μαΐου στις 19.00 το απόγευμα υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου καί Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της Σαμαρείτιδος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης καί Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Τους ύμνους θα ψάλλει η χορωδία του σωματείου Ιεροψαλτων νομού Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» μετά πλειάδας αρχιερέων.

Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί Ιερά Λιτανεία Ιεράς Εικόνος και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος του ιαματικού, με κατάληξη την κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων όπου θα τελεστεί Ιερά Αρτοκλασία και Θείο κήρυγμα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο.

Τιμια Καρα Αγιου Παντελεημονα
Τιμια Καρα Αγιου Παντελεημονος
Τιμια Καρα
Ιερα Λειψανα
Ιερα αγρυπνια
Αγρυπνια
Παρακληση
19 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy
vesper service live stream
holy virgin

Εκκλησία Live – Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος Ζωντανά. Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στις 19.00 το βράδυ. Ο Άγιος Παντελεήμων ο Μεγαλομάρτυς και Ιαματικός.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.